Mi grano de arena: Crecer y jugar

Juntos por la educación y el bienestar de los niños y niñas de Mokom

Ens ajudeu a millorar la qualitat educativa de l’escola La Milagrosa a Guinea Equatorial? Voleu ajudar a millorar l’alimentació bàsica infantil de l’alumnat d’aquest centre? Us agradaria aportar el vostre granet de sorra per millorar la vida dels nens i nenes de l’escola la Milagrosa de Mokom?

El repte que plantegem forma part del projecte solidari «Amics i amigues de Mokom», una proposta d’Aprenentatge Servei que agermana dues escoles: Solc Nou (a Barcelona) i La  Milagrosa (al poblat de Mokom a Guinea Equatorial). El poble té una única escola i acull alumnat dels poblats propers. A l’escola acudeixen nens i nenes de 4 a 16 anys, a les etapes educatives d’infantil, primària i secundària. El centre va ser creat el 1986 per les Filles de la Caritat que treballen juntament amb un equip docent local.

La proposta promou valors com ara la solidaritat i el treball en equip. Per nosaltres, el projecte no és només una recaptació econòmica, sinó també una manera de crear vincles amb persones de l’altra banda del món.

A l’Escola La Milagrosa de Mokom, molts dels nens i nenes tenen mares amb VIH/SIDA, cosa que els impedeix alletar. La manca de llet materna és una situació crítica, especialment per als nens i nenes en situacions de vulnerabilitat. És per això que, a través d’aquesta campanya, volem assegurar que els de menor edat tinguin accés a una nutrició adequada.

A més de la llet infantil, també volem finançar la compra de material de psicomotricitat. Aquest material inclou eines i jocs que ajuden els infants a desenvolupar habilitats físiques i cognitives, com ara la coordinació, l’equilibri i l’atenció. Amb aquests recursos, els nens i nenes podran gaudir d’activitats lúdiques i educatives que els ajudaran a créixer i desenvolupar-se.

Amb la teva donació, estarem ajudant els nens i nenes de l’Escola La Miraculosa de Mokom a superar les barreres que els impedeixen créixer sans i feliços.

L‘objectiu del projecte és recaptar fons i finançar la compra de llet infantil i material de psicomotricitat per a l’Escola La Milagrosa de Mokom a Guinea Equatorial.

Amb això, es pretén una doble finalitat:

  • Proporcionar llet de creixement (pots de núm. 1 i núm. 2) per a nens desnodrits de les famílies del poblat, ateses des del centre de salut que hi ha al costat de l’escola. Cal aconseguir aproximadament uns 50 pots grans.
  • Dotar al centre d’eines i jocs de psicomotricitat que ajudin els nens i nenes a desenvolupar habilitats físiques i cognitives: Pilotes de diferents mides i textures, cordes, cèrcols, piques, cons de colors, matalassos i un tatami.
 
Podeu accedir al repte que hem publicat a la plataforma Mi grano de arena i fer la vostra donació abans del 26 de maig.

Ens ajudeu? AKIBA! – GRÀCIES!

Últimes notícies